Зошто би се одлучиле за Соларен Систем !?

Заштедете Денес, утре...


Соларната заштеда започнува од првиот ден и продолжува да расте со текот на времето.


Направете Разлика


Зошто да избирате помеѓу зачувувањето на животната средина и заштеда на пари? Соларниот систем е решение кое ги вклучува и двете.


Приклучи се на илјадниците други кои избраа да направат позитивно влијание врз животната средина, со намалување на емисија na CO2 и преку намалување на нашата зависност од фосилните горива.


Секој еден од нас може да направи разлика.


Заедно, можеме да направиме уште повеќе.


Со соларниот систем можете:


 • Да генерирате енергија директно од сонцето, без гориво, без бука и без емисија на штетни гасови.

 • Да бидете во првите редови на револуцијата.

 • БЕНЕФИЦИИ


  Висока Ефикасност

  SunPower™ соларните панели се најефикасните панели на пазарот денес.

  Повеке Моќ

  Нашите панели произведуваат повеќе енергија во ист простор - до 50% повеќе од конвенционален дизајн и 100% повеќе од соларни панели со тенок филм.

  Намалени Трошоци

  Повеќе моќ на панел значи помалку панели за инсталација. Ова заштедува и време и пари.

  Сигурен Дизајн

  Докажани материјали, темперирано предно стакло, моќна елоксирана рамка која му овозможува на панелот да функционира во повеке конфигурации.